Cicle de Cinema Espiritual

Durant aquestes setmanes els alumnes de Religió de tot el centre ens sumem a la Setmana del Cinema Espiritual. Tots els centres de Balaguer han participat en aquesta iniciativa i han pogut gaudir del visionat de pel.lícules al voltant de l’educació en valors. Aquesta activitat ha estat organitzada per la delegació d’Ensenyament del Bisbat d’Urgell conjuntament amb els professors de Religió.

En aquesta ocasió porta el títol “Viu! En terra estranya!” i s’hi projectaran quatre pel.lícules que mostren valors als joves a través de diverses situacions i pretén aportar una formació crítica i activa.

L’objectiu d’aquesta proposta és mostrar els interrogants que es presenten sobre el sentit de la vida, les relacions personals i els camins de l’amor, la justícia i les exigències ètiques de la solidaritat, la llibertat i el discerniment en elecció, el perdó i la reconciliació, la lluita del bé i el mal o el misteri de la bellesa. Els alumnes de primer i segon d’ESO estan veient “!A ganar! i els de tercer i quart d’ESO: “Una cuestión de género”.