Calendar

oct.
16
dc.
“Presentació consulta oberta i taller Hàbits saludables”. Neus Arola. CAP
oct. 16 tot el dia

-La Neus Arola (infermera del CAP) cada dimecres de 10 a 12h té la Consulta oberta a l’institut per atendre les consultes de l’alumnat.

 • TALLER HÀBITS SALUDABLES: Es fa un repàs sobre alimentació, exercici, descans, higiene i l´ús excessiu de les pantalles.
oct.
17
dj.
“Taller Mediació 1”. Departament d’Orientació.
oct. 17 tot el dia
Taller: “Educant les emocions”. SIAD. Consell Comarcal.
oct. 17 tot el dia
 •  Es tracta de que els alumnes siguin capaços de percebre i reconèixer l’emoció, comprendre-la, acceptar-la i, finalment, regular-la per tal de tenir el coneixement de com ens sentim. A través de dinàmiques de joc, es presenten les emocions bàsiques, per tal de poder-les identificar i conèixer les seves funcions. Aquest taller ajuda a desmuntar la creença social que fa que als nens, als nois i als homes se’ls prohibeixi mostrar les emocions i a adquirir estratègies per gestionar les pròpies emocions.
Taller: “La motivació i la frustració” SIAD. Consell Comarcal.
oct. 17 tot el dia
 • LA MOTIVACIÓ I LA FRUSTRACIÓ: Amb aquest taller es donaran les eines per conscienciar que els pensaments afecten l’estat d’ànim, i cal poder identificar les emocions -com la frustració- que ens porten a les respostes impulsives, per buscar-ne d’alternatives que siguin més beneficioses, com la motivació.
oct.
21
dl.
Taller: “El món al revés”. SIAD. Consell Comarcal.
oct. 21 tot el dia

Els micromasclismes destrueixen l’autonomia personal, encara que no de forma evident, sinó de forma subtil, quasi invisible. Són abusos de poder normalitzats, quotidians, i que sustenten la base d’altres formes de violència molt més greus. Amb aquest taller es visualitzaran aquestes accions quotidianes, que són molt perjudicials per les dones. Es treballarà des de la reflexió, intercanviant els papers entre dones i homes, per tal de fer visibles aquestes actituds i prendre consciència de la seva existència i la importància d’eradicar-les.

Taller: “La motivació i la frustració” SIAD. Consell Comarcal.
oct. 21 tot el dia
 • Amb aquest taller es donaran les eines per conscienciar que els pensaments afecten l’estat d’ànim, i cal poder identificar les emocions -com la frustració- que ens porten a les respostes impulsives, per buscar-ne d’alternatives que siguin més beneficioses, com la motivació.

Objectius:

 • Entendre què és i què indica la frustració.
 • Proporcionar recursos per a fer front a la frustració.
 • Entendre què és la motivació i quins factors l’afavoreixen.
 • Adquirir estratègies i recomanacions per a desenvolupar la creativitat en els infants.
 • Adquirir estratègies per a gestionar la pròpia frustració i la motivació.
 • Desmuntar la creença social que fa que els nens, els nois i els homes se’ls prohibeixi mostrar les emocions.
 • Expressar i compartir situacions on s’hagin sentit aquestes emocions.
oct.
23
dc.
“Taller Mediació 1”. Departament d’Orientació.
oct. 23 tot el dia
oct.
24
dj.
“Taller Mediació 1”. Departament d’Orientació.
oct. 24 tot el dia