Barruera. 1r de batxillerat

L’alumnat de 1r de batxillerat ha fet dos estades al Camp d’Aprenentatge de la Vall de Boí durant la segona setmana de maig. Han pogut gaudir de la natura, de la calma, gaudir de la convivència i aprofitar també per aprendre de la millor manera possible, trepitjant la realitat que s’estudia!

D’una banda, l’alumnat de l’àmbit cientificotècnic ha calculat la biomassa d’un bosc com autèntics forestals. Ha gaudit del Parc Nacional d’Aigüestortes caminant fins l’estany Rodó. També han pujat fins l’ermita de Sant Quirc i han fet un joc de rol per analitzar els riscos de la hipotètica construcció d’un alberg en diferents punts de la Vall.

D’altra banda, l’alumnat de l’àmbit social i de l’àmbit humanístic, han avaluat riscos i impactes ambientals i econòmics de la Vall. S’han posat a la pell dels principals actors implicats en la gestió d’un parc natural dins el paratge d’Aigüestortes i han fet un recorregut per Boí i per Taüll per descobrir les principals característiques de la pintura i arquitectura romàniques.

Ja tenim les piles recarregades fins a finals de curs!